Herenboerderij Goedentijd
  • Home
  • Over de Coöperatie
    • Stand van zaken
    • In de media
    • Nieuwsbrief
    • Bestuur
    • Bestanden
    • Contact
  • Nieuws
  • Agenda
  • Recepten
  • Veelgestelde vragen
  • Lid worden

Knolraap, koolraap, Knolselderij, Rettich en andere knollen

Naar het recepten-overzicht

Koolraapsoep met miso en roggebroodkruim

Miriam maakte deze soep met knolraap en met wortel en biet. Dus knollensoep

Miriam
Lunch
 20-30 m.

Gehaktballen van Ottolenghi met knolselderij

Bij Nol in huis is dit een favoriet gerecht. Komt regelmatig op tafel

Nol
Hoofdgerecht
 30-60 m.

Wat een schitterend (kerst) recept met een knolselderij

Geralda
Bijgerecht
 > 2 uur

Rettich met Kerrie met Gegrilde bindsla

Het recept is alleen voor de rettich, maar de gegrilde bindsla past er prima bij.

Miriam
Hoofdgerecht
 20-30 m.

Kokoscurry met yacon paprika en linzen

Een Yacon gerecht, deze knol blijft knapperig na het stoven. Maar wel heerlijk

Miriam
Hoofdgerecht
 20-30 m.

Knolselderij mosterdsoep

Miriam blijft ons bestoken met heerlijke recepten. Maar dat vinden we toch echt niet erg.

miriam
Lunch
 20-30 m.

Vegetarische borsjt

Miriam houdt wel van een lekker soepje, dit een Oost-Europees gerecht.

Miriam
Hoofdgerecht
 20-30 m.
Deel deze pagina:

Herenboeren Goedentijd Samen duurzaam voedsel produceren in Tilburg, Alphen, Goirle, Gilze-Rijen en Chaam

Volg ons op:


Goedentijd 59, 5131 NS Alphen
E-mail: [javascript protected email address]

Supporter van Cittaslow
Lid van 013Food

Website door: pixelXp.webdesign

Handige links

Lid worden
Veelgestelde vragen
Nieuws
Contact

Inloggen HAPP

  • Home
  • Over de Coöperatie
    • Stand van zaken
    • In de media
    • Nieuwsbrief
    • Bestuur
    • Bestanden
    • Contact
  • Nieuws
  • Agenda
  • Recepten
  • Veelgestelde vragen
  • Lid worden