Herenboerderij Goedentijd
  • Home
  • Over ons
    • Stand van zaken
    • In de media
    • Webinars
    • Nieuwsbrief
    • Bestuur
    • Bestanden
    • Contact
  • Nieuws
  • Rondleiding
  • Agenda
  • Recepten
  • Veelgestelde vragen
  • Lid worden

Knolraap, koolraap, Knolselderij, Radijs, Rettich en andere knollen

Naar het recepten-overzicht
Cannelloni van radijs

Cannelloni van radijs

Heerlijk als amuse of bij een mooie sla. Door het kleurcontrast van onze Rudi radijs vormen deze radijsjes een prachtig omhulsel voor een vulling.
Boer Peter
Bijgerecht
 20-30 m.
Stoofvlees van runderbavette en Guinness

Stoofvlees van runderbavette en Guinness

Gerecht om koolraap in te verwerken
Boer Peter
Hoofdgerecht
 30-60 m.

Koolraapsoep met miso en roggebroodkruim

Miriam maakte deze soep met knolraap en met wortel en biet. Dus knollensoep

Miriam
Lunch
 20-30 m.

Pasta pesto van radijsgroen

Van de radijsjes kun je alles gebruiken, ook het lekkere verse blad. Miriam maakte er pesto van

Miriam
Hoofdgerecht
 20-30 m.

Gehaktballen van Ottolenghi met knolselderij

Bij Nol in huis is dit een favoriet gerecht. Komt regelmatig op tafel

Nol
Hoofdgerecht
 30-60 m.

Hasselback knolselderij met paprikaboter en romesco saus

Wat een schitterend (kerst) recept met een knolselderij

Geralda
Bijgerecht
 > 2 uur

Rettich met Kerrie met Gegrilde bindsla

Het recept is alleen voor de rettich, maar de gegrilde bindsla past er prima bij.

Miriam
Hoofdgerecht
 20-30 m.

Kokoscurry met yacon paprika en linzen

Een Yacon gerecht, deze knol blijft knapperig na het stoven. Maar wel heerlijk

Miriam
Hoofdgerecht
 20-30 m.

Knolselderij mosterdsoep

Miriam blijft ons bestoken met heerlijke recepten. Maar dat vinden we toch echt niet erg.

miriam
Lunch
 20-30 m.

Vegetarische borsjt

Miriam houdt wel van een lekker soepje, dit een Oost-Europees gerecht.

Miriam
Hoofdgerecht
 20-30 m.
Deel deze pagina:

Herenboeren Goedentijd Samen duurzaam voedsel produceren in Tilburg, Alphen, Goirle, Gilze-Rijen en Chaam

Volg ons op:


Goedentijd 59, 5131 NS Alphen
E-mail: [javascript protected email address]

Supporter van Cittaslow
Lid van 013Food

Website door: pixelXp.webdesign

Handige links

Lid worden
Veelgestelde vragen
Nieuws
Contact

Inloggen HAPP

  • Home
  • Over ons
    • Stand van zaken
    • In de media
    • Webinars
    • Nieuwsbrief
    • Bestuur
    • Bestanden
    • Contact
  • Nieuws
  • Rondleiding
  • Agenda
  • Recepten
  • Veelgestelde vragen
  • Lid worden