Wat fijn dat je je wilt aansluiten bij ons!

Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in onze coöperatie. Wil je lid worden, download dan onderstaand pdf-formulier en stuur het op.

Om je deelname officieel te maken vragen we je onderstaand Pdf-document ingevuld en getekend te mailen naar [javascript protected email address]. Of per post: Diederikdreef 28, 5046 GT Tilburg.

Aanmeldformulier Lidmaatschap Coöperatie Goedentijd

 
Let op: het aanmeldformulier bestaat uit 2 pagina's. De eerste pagina in het aanmeldformulier en de tweede pagina is een machtiging voor het afschrijven van de contributie. De afschrijvingen zijn maandelijks.

Nadat je aanmelding is verwerkt, krijg je een factuur voor de eenmalige inleg van €2000. Vervolgens ga je ook de wekelijkse contributie betalen. De hoogte van de wekelijkse contributie wordt bepaald door de hoeveelheid monden die binnen je gezin worden gevoed. Leden van de Herenboerderij Goedentijd betalen per mond € 13,48 per week, vegetariërs € 10,78.

Woon je alleen en wil je (dus) niet meer dan 1 mond afnemen? Dan kun je eventueel lid worden met een half certificaat en een eenmalige inleg van €1000. Tijdens de ALV heb je dan een halve stem. Vermeld dit op het aanmeldformulier. Ook is het mogelijk om meerdere certificaten af te nemen. Als dat van toepassing is, meld dat dan ook even op het aanmeldformulier.

Zorg ervoor dat je ook de statuten en het huishoudelijk reglement doorneemt. Die fungeren als basis van de coöperatie en maken duidelijk hoe e.e.a. is georganiseerd en waar leden zich aan dienen te houden. Tenslotte staat in de privacy-verklaring beschreven hoe we met je persoonsgegevens omgaan.