Omelet au Pierre
Foto: Dall-e

Omelet au Pierre

Heerlijk met gebakken aardappeltjes.

Ingrediënten

  • 5 stuks Snijbiet
  • 1 stuk  Yacon
  • 3 stuks Eieren
  • 20 gram Geraspte kaas
  • 1 stuks Prei
  • 1/2 blikje Doperwten
  • 3 gram Anijszaad
  • 3 gram Komijnzaad
    Nb. Zout en peper

Werkwijze

  • Snij de Yacon en snijbiet in kleine brunoise.
  • Zet even aan in boter met de anijs en komijn.
  • Maak de doperwten warm.
  • Kluts de eieren.
  • Snij de prei fijn en zet aan in boter.
  • Giet het ei mengsel over de prei heen.
  • Bak het zachtjes tot de bovenkant stolt.
  • Zet hem in een voorverwarmde oven als de pan dit aankan. Zo bakt de bovenkant ook of draai hem via een bord methode om.
  • Breng de groenten aan op de helft van de omelet.
  • Doe de geraspte kaas erop en laat even smelten.
  • Vouw de omelet dicht en serveer.

De groenten van de boer,
Gina en Peter