Omelet au Pierre
Heerlijk met gebakken aardappeltjes.
Ingrediënten
- 5 stuks Snijbiet
- 1 stuk Yacon
- 3 stuks Eieren
- 20 gram Geraspte kaas
- 1 stuks Prei
- 1/2 blikje Doperwten
- 3 gram Anijszaad
- 3 gram Komijnzaad
Nb. Zout en peper
Werkwijze
- Snij de Yacon en snijbiet in kleine brunoise.
- Zet even aan in boter met de anijs en komijn.
- Maak de doperwten warm.
- Kluts de eieren.
- Snij de prei fijn en zet aan in boter.
- Giet het ei mengsel over de prei heen.
- Bak het zachtjes tot de bovenkant stolt.
- Zet hem in een voorverwarmde oven als de pan dit aankan. Zo bakt de bovenkant ook of draai hem via een bord methode om.
- Breng de groenten aan op de helft van de omelet.
- Doe de geraspte kaas erop en laat even smelten.
- Vouw de omelet dicht en serveer.
De groenten van de boer,
Gina en Peter