Gepubliceerd:  02 januari 2023 Naar het nieuwsoverzicht

Winter Webinars

Meld je aan voor de Herenboeren Winter Webinars!

Herenboeren Nederland gaat op maandagavond 16 januari van start met de 1e Herenboeren Winter Webinar. Daarna volgen er nog twee.

De drie Winter Webinars hebben elk een onderwerp gekregen binnen één van de drie pijlers van het Herenboerenconcept.

  1. Ma avond 16 januari: Toegang tot Grond (pijler: economisch gedragen)
  2. Woe avond 15 februari: Monitoring van Biodiversiteit (pijler: natuurgedreven)
  3. Woe avond 15 maart: Participatie van Leden (pijler: sociaal verbonden)

Deelname is gratis, maar we vragen je wel je van tevoren aan te melden, dat kan via de links hierboven. Daar vind je ook meer info over de tijden, de sprekers en hun onderwerpen. Op elk van de avonden staat een levendige uitwisseling met het publiek centraal en is er veel ruimte om vragen te stellen.

Kun je er niet bij zijn? Niet getreurd! Na afloop zijn de webinars ook terug te zien via www.herenboeren.nl/webinars

Het idee om Herenboeren Winter Webinars te organiseren is in de coronatijd ontstaan en we zien hierin nog steeds veel toegevoegde waarde. De winter is immers de tijd van het jaar dat er op het land weinig te doen is. Een mooie tijd voor verdieping en verbreding van kennis.

Bovendien kan een online lezing mensen in alle hoeken van het land bereiken. Want de Herenboerderijen zitten inmiddels van Bergen NH tot aan Soerendonk, en van Assen tot Rotterdam, zoals je kan zien op dit kaartje op herenboeren.nl. Als je niet bij een Herenboerderij bent aangesloten, mag je trouwens óók meedoen met deze webinars.